Fjalor greqisht greqisht për fillestarë

Fjalor greqisht greqisht për fillestarë
fjalor-greqisht-greqisht1

Αυτό είναι ένα λεξικό σε pdf μορφή το οποίο μπορείτε να το εκτυπώσετε εάν επιθυμείτε, το οποίο έχει δημιουργηθεί από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, για άτομα που τα ελληνικά τα έχουν ξένη γλώσσα. Αυτό το ελληνικό λεξικό έχει περίπου 10 χιλιάδες λέξεις. Για τα άτομα που μιλάνε καλά μια γλώσσα σε μεσαίο επίπεδο η προχωρημένο, 10 χιλιάδες λέξεις είναι περίπου τα ο αριθμός τω λέξεων που πρέπει να ξέρετε. Ακόμη και οι αρχάριοι θα βρούνε τα λήμματα εξηγημένα απλά και εύκολα στην κατανόηση.

Ky është një fjalor në format pdf i cili mund të printohet nëse dëshironi dhe është krijuar nga Universiteti i Kapodistras së Athinës,  për personat që e kanë greqishten si gjuhë të huaj. Ky fjalor greqisht greqisht ka rreth 10 mijë fjalë.


Për personat që e flasin mirë një gjuhë në një nivel mesatar apo të avancuar 10 mijë fjalë është me përafërsi dhe numri i fjalëve që duhet të dini. Edhe fillestarët kanë për t’i gjetur termat të shpeguara thjesht, dhe të lehta në kuptim.
fjalor-greqisht-greqisht

Klikoni per ta shkarkuar falas

Shkarkoni fjalor greqisht greqisht program falas

Cite this article as: Hono Lulu, "Fjalor greqisht greqisht për fillestarë," in Fjalor Greqisht Shqip | Ελληνοαλβανικό Λεξικό, , https://greqisht.shqipopedia.org/fjalor-greqisht-greqisht-per-fillestare.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *